Υλικά
- 500 γρ. κολοκυθάκια, τριμμένα
- 2 αβγά
- 200 γρ. φέτα, τριμμένη
- 2 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας δυόσμο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκύθια στον χοντρό τρίφτη και τα στίβουμε καλά με το χέρι να φύγουν όλα τα ζουμιά τους. Βάζουμε τα κολοκύθια σε ένα μπολ και ρίχνουμε τον δυόσμο, τον άνηθο, τη φέτα, τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλα μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά. Προσθέτουμε τη φρυγανιά, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά.
Μη χάσετε μια τέλεια καλοκαιρινή συνταγή, Κανελόνια με κολοκυθάκια
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στη φριτέζα αέρα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Εναλλακτικά βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ψήνουμε τα μπιφτέκια σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Συνδυάστε τα με μια δροσερή αγγουροσαλάτα, βρείτε τη συνταγή εδώ
Δείτε επίσης:
Φρουτάλια: Ανδριώτικη ομελέτα όλο γεύση