Καλώς ήρθατε στο www.giasemi.gr

Είμαι η Γιασεμή Μώρου, δημοσιογράφος και μαμά 2 παιδιών.

Ξεκίνησα τη διαδρομή μου στη δημοσιογραφία το 2007 και εργάστηκα σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο και έντυπο τύπο στην Αθήνα και στην Κρήτη.  Στις αρχές του 2012 έβαλα στη βαλίτσα μου τις εμπειρίες από τις γειτονιές που έζησα και ξεκίνησα την αναζήτηση καινούργιων στην Ευρώπη. Σε αυτό το ταξίδι έχω ως βοηθό το προσωπικό μου blog για να μοιραζόμαστε την καθημερινότητα με στόχο να την κάνουμε πιο όμορφη.

Στην πορεία ολοκλήρωσα μια σχολή μαγειρικής στο Βερολίνο, γιατί ήθελα να μεταδώσω την τρέλα μου για τη δημιουργία συνταγών με σωστές γνώσεις και εμπειρίες. Άλλωστε όσο περισσότερη εκπαίδευση έχεις για αυτό που αγαπάς τόσο πιο μακριά θα φτάσεις.

Στην εποχή μας όλοι γράφουν για το φαγητό και οι συνταγές είναι ατελείωτες στα περιοδικά, στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο, όρεξη να έχει κανείς να μπει στην κουζίνα.

Όμως στο giasemi.gr θέλω να βρείτε το κάτι παραπάνω, μια καθημερινή, υγιεινή πρόταση, για μικρούς και μεγάλους. Κάθε μέρα δοκιμάζω τις συνταγές που θα σας παρουσιάσω και ο στόχος μου είναι να συνδυάσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις με τη θρέψη και την αγάπη που έχει το φαγητό που προσφέρουμε στην οικογένεια μας.

Ακολουθήστε με στα social media για να μαθαίνετε τα νέα μου και να επικοινωνούμε πιο άμεσα.

X