Τάρτα με πιπεριές


Για τη γέμιση

4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 πιπεριές (πράσινες και κόκκινες)
3 φλ. τσαγιού μανιτάρια σε χοντρές φέτες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. τρίμματα φέτας
1 φλ. γραβιέρα τριμμένη
αλάτι και πιπέρι
1/5 κ.γ. κουρκουμά
1 κ.γ. ρίγανη

Για τη ζύμη της τάρτας δείτε τα υλικά και την εκτέλεση εδώ

Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε βαθύ σκεύος  με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αλατίζουμε για να βγάλουν τα υγρά τους. Αφήνουμε να κρυώσει η γέμιση και προσθέτουμε τα τυριά και τα μυρωδικά. Απλώνουμε στη βάση της τάρτας και ψήνουμε για 30’ στους 180 βαθμούς.

Tips:

  • Με τη γέμιση μπορούμε να φτιάξουμε πίτα με σφολιάτα ή φύλλο κρούστας.
  • Δοκιμάστε μια γλυκιά γραβιέρα για να μην καλύπτει τη γεύση των λαχανικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X