Εύκολα, νόστιμα και ιδανικά για την παραλία, την εκδρομή ή το πικ νικ. Τα τυροπιτάκια αυτά γίνονται με ελαιόλαδο και με ότι τυριά έχουμε στο ψυγείο, όσο για τα αρώματα αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη CHEF στον αέρα από τη Blogger Αντζελίνα Καλογεροπούλου και αφού την έφτιαξα αρκετές φορές σας την παρουσιάζω. Σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια και θα να έχετε ένα εύκολο και υγιεινό σνακ.
Tips:
- Επενδύστε στα ελληνικά τυριά
- Χτυπήστε καλά το λάδι με τα αυγά, για να μη σας βγάλουν λάδι στο ψήσιμο
- Για να τα πλάσουμε σε μπαλάκια πρέπει να έχουμε λαδώσει τα χέρια μας
- Αν θέλουμε αντικαθιστούμε το μισό αλεύρι της συνταγής ολικής αλέσεως
Δείτε τη συνταγή εδώ
Διαβάστε επίσης: Στο καλάθι του μήνα #Ρίγανη