Εύκολο παγωτό φρούτων χωρίς παγωτομηχανή


Παγωτό σε 5 λεπτά, εύκολο, χωρίς ζάχαρη, τέλεια γεύση και χωρίς ενοχές.

Υλικά για 6 θήκες παγωτού

  • 200γραμ. ώριμο μάνγκο
  • 100γραμ. γιαούρτι της αρεσκείας σας

Προαιρετικά
Κομμάτια φρούτων, κουβερτούρα, μπισκότα

Εκτέλεση
Κόβουμε σε κομμάτια το μάνγκο και τα αραδειάζουμε σε επιφάνεια κοπής, ώστε να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες το λιγότερο. Βάζουμε το παγωμένο φρούτο στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και χτυπάμε μέχρι το σημείο που θα έχει γίνει σαν βρεγμένη άμμος. Προσθέτουμε το μέλι γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Προαιρετικά ψιλοκόβουμε κουβερτούρα ή φρούτα, τα προσθέτουμε στο παγωτό και ανακατεύουμε ελαφρά να πάει παντού.

Σερβίρουμε το παγωτό σε μπολ. Εάν χρησιμοποιήσουμε θήκες για παγωτό της αφήνουμε για μια ώρα στην κατάψυξη.

Tips:
Με τις ίδιες αναλογίες και εκτέλεση φτιάχνουμε παγωτό με μπανάνα, φράουλα, ροδάκινο.
Εάν χρησιμοποιήσετε μικρό μπλέντερ θα πρέπει να γίνει σε 2 δόσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X