Μύρισε μπισκότα

Σε αυτήν την περίπτωση ο φούρνος δεν έψησε μπισκότα, αλλά ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί γεμάτο αγαπημένα προϊόντα Παπαδοπούλου μου χτύπησε την πόρτα. Μερικές από τις σημαντικότερες ετικέτες της εταιρείας στόλισαν το κουτί και οι αναμνήσεις μου γέμισαν το μυαλό.

Τα θρυλικά Πτι-μπερ, τα αγαπημένα μπισκότα των Ελλήνων και τα Μιράντα είναι σε πρώτη θέση στις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων. Σαν μεγαλύτερη βέβαια αγαπώ τα Cream Crackers, αφού αποτελούν εύκολο σνακ για όλες τις ώρες. Παράλληλα είναι από τα καλύτερα προϊόντα που συνδυάζουν την παράδοση με τη διατροφική αξία.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι η εταιρεία Παπαδοπούλου διαθέτει 4 εργοστάσια σε ελληνικό έδαφος και εκτός από την ποιότητα που παράγει στηρίζει την ελληνική οικονομία και την οικογένεια.

Το συλλεκτικό κουτί με τις λιχουδιές Παπαδοπούλου ήταν ένα τα από δώρα του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2013 στο Facebook από τα Cream Crackers με όνομα ”Διαδρομές Γεύσεις”. Ο διαγωνισμός μου κέντρισε το ενδιαφέρον, γιατί αφορούσε προτάσεις για εστιατόρια που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί στην Αθήνα. Έτσι λοιπόν πρότεινα και τελικά κέρδισα…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και το Τμήμα Μάρκετινγκ για την πρωτοβουλία και την εξυπηρέτηση.

2 Comments

  • Mpiskotaki , 19 Σεπτεμβρίου, 2013 @ 1:08 μμ

    Μα υπέροχο αυτό του κουτί. Πάντα τυχερή να είσαι!
    Στείλε και σε μας κανα πακέτο.

    • jmorou , 22 Σεπτεμβρίου, 2013 @ 10:56 μμ

      Κουκλίστικο το κουτί! Ευχαριστώ Mpiskotaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X